Forebyg dine medarbejderes ømme kontormuskler en gang for alle

Få mit tip til hvilken ene, men altafgørende ting I skal gøre for at forebygge ømme kontormuskler

Har du, en af dine kollegaer eller medarbejdere problemer med:

Ondt i kroppen, muskelspændinger i nakken og skuldrene, ondt i musearmen eller spændingshovedpine? Måske endda så meget at det har kostet sygedage?

Nedsat koncentration, og lavt energiniveau sidst på arbejdsdagen, så produtivitet og effektivitet daler og kvaliteten af arbejdet bliver derefter?

Middelmådig trivsel, der påvirker det generelle arbejdsmiljø negativt?

Så er du kommet til det rette sted.

Hent mit mini-webinar:

Forebyg ømme kontormuskler

Og bliv klogere på den ene ting, der skal til for at I (endelig) kan komme i mål med at forebygge ømme kontormuskler en gang for alle.

Så I også kan forbedre jeres APV, få øget produktiviteten og forbedret trivslen på jeres arbejdsplads.

Forebyg ømme kontormuskler

Er du også blevet sat til, at finde en konsulent der kan hjælpe med at rådgive jeres medarbejdere til nogle gode arbejdsstillinger og måske nogle effektive øvelser?

Så er du hverken den eneste eller den første. Langt de fleste henvendelser jeg får, går i hvert fald på lige præcis dette:

“Vi har nogle medarbejdere, der har problemer med ondt i [indsæt selv kropsdel]. Kan du ikke hjælpe os med noget vejledning i nogle gode arbejdsstillinger og måske nogle effektive øvelser?”

Jo det kan jeg da godt, men det hjælper med største sandsynlighed ikke, de medarbejdere der har ondt…

Med mindre der er tale om deciderede skader, der kræver særlige hensyn, så har dine medarbejdere ikke brug for (endnu en gang), at få at vide hvilke arbejdsstillinger, der er bedst for dem, og hvad de skal gøre for at forebygge de ømme kontormuskler. Langt hen ad vejen ved  de det allerede godt…

Lyt med i video’en her, hvor jeg giver dig den første og vigtigste byggesten i jeres APV-arbejde, når det drejer sig om at forebygge ømme kontormuskler.