Åben op for din vejrtrækning

Vores vejrtrækning er helt essentiel for vores velbefindende, og noget som vi alle tager for givet.

Der er dog faktisk rigtig mange, der enten har deciderede skader eller sygdomme i lungerne, der vanskeliggør en god vejrtrækning, og så er der alle os andre, der har helt normale lunger, men som alligevel ikke formår at udnytte vores lungers fulde kapacitet.

Tildels fordi vi:

Ikke sørger for, at træne musklen der styrer vores vejrtrækning (ja det er faktisk vores mellemgulv, også kaldet diafragma, der sørger for vores vejrtrækning).

Sidder meget ned og falder sammen i overkroppen, som gør, at diafragma ikke har særlig gode betingelser for, at kunne udføre sit arbejde.

Det betyder, at vi let får flyttet vores vejrtrækning op til brystkassen, og at vi ikke kan fylde vores lunger (og dermed vores krop og hjerne) op med den gode og energigivende ilt.

Hvis du ingen skader har (ud over ømme muskler), eller din læge/behandler har sagt god for, at du må lave øvelser, kan du trygt gå videre til at se og lave øvelserne.

Er du klar til at prøve dem af?

Værs’go – her har du 3 effektive stræk for kontor-kroppen, der hjælper dig til at få åbnet op for din vejrtrækning.

Et for henholdsvis din:

Brystmuskulatur

Brystkasse

Øvre del af overkroppen

Rigtig god fornøjelse med at få genåbnet din vejrtrækning.

Hvis du har lyst til at vide mere om Kontor-Yoga, og hvordan jeg kan hjælpe dig og din arbejdsplads, er du altid velkommen til at booke en helt uforpligtende samtale, hvor vi taler om, hvilke udfordringer I evt. har, og hvad jeg kan tilbyde at hjælpe jer med og ikke mindst hvordan.

Du kan finde en tid til en afklarende samtale i min kalender lige her:

Book en afklarende samtale