Hvem er Ergonomi-konsulenten

Engageret ergoterapeut, der hjælper dig  og dine medarbejdere med at blive fri for ømme kontormuskler

Hej. Jeg hedder Heidi. Jeg hjælper både dig som privatperson, samt offentlige og private virksomheder til at slippe af med problemerne med konstante ømme kontormuskler og spændingshovedpine.

Jeg holder til på Midtsjælland, men kører gerne langt for at hjælpe dig og din virksomhed, eller alternativt kan vi klare det med online møder eller undervisning.

Engageret ergoterapeut med fokus på at forebygge ømme kontormuskler

Jeg blev autoriseret ergoterapeut i 2008, og arbejdede de første 9 år af min karriere med genoptræning og rehabilitering i både hospitalsregi og på genoptræningsenhed.

Jeg har altid elsket mit arbejde med at hjælpe andre mennesker, men dog oplevede jeg til tider en vis form for utilfredshed, da jeg jævnligt hørte denne kommentar:

”Hvor ville jeg ønske at jeg havde mødt dig tidligere, så jeg havde lært det her, da jeg var yngre. Så havde jeg måske ikke haft de problemer, jeg har i dag”.

Ofte var det ældre mennesker der gennem et langt arbejdsliv havde løftet forkert, haft gentagne og ensformige bevægelser; mennesker der havde slidt deres krop op med mange smerter til følge. Dem hjalp jeg, ved at give dem den rigtige træning og øvelser de selv kunne arbejde videre med, lærte dem teknikker til at skåne de smertende led, hvordan de kunne mindske belastningen af deres muskler, bruge deres energi fornuftigt og meget andet.

Langt hen ad vejen det samme du skal gøre, inden du eller dine medarbejdere får smerterne og de ømme muskler og led, så du når at forebygge, før skaden sker.

Så mit mål er nu:

I stedet for at behandle de skader der er opstået pga. forkerte og belastende arbejdsstillinger, uhensigtsmæssig indretning, manglende variation og meget andet, gør jeg mit yderste for hjælpe dig til, at forebygge at smerterne (og på sigt skaderne) opstår.

Det hjælper Ergonomikonsulenten dig med

 Ergonomionsulenten hjælper dig eller din virksomhed med at:

  • Nedsætte sygefraværet.
  • Øge koncentrationen (og dermed produktiviteten).
  • Få mere energi i hverdagen.
  • Bedre trivslen.
  • Øge arbejdsglæden.

Hvis du har brug for det, kan jeg tilbyde forskellige ydelser, der hjælper dig eller dine medarbejdere til en arbejdsdag uden ømme muskler og led, uanset om der arbejdes hjemmefra, ude hos kunder eller i en virksomhed.

Det kan være, at dine medarbejdere også blot har brug for en ”genopfriskning” lige som gartnerne fra Gamst Danplant ApS? Efter blot 1½ times undervisning inklusiv lidt praktisk afprøvning var resultatet dette:

“Vi har nu en vogn til rådighed, som har en bordplade og vognen er letvægt, så den tror jeg, der er potentiale i, for dem der har efterspurgt den – vi er så småt begyndt at udlevere dem.

Derudover ser vi en stigning i folk, der bestiller og bruger mindre vandkander for at mindske belastningen ved de mange daglige løft.

 Alt i alt har det været godt at få vendt alle udfordringerne de end måtte ha’ og fremskaffe alternative muligheder som kan aflaste – så jeg synes, det har været rigtig brugbart og affødt en god indstilling og selvindsigt for gartnernes vedkommende”.

Rune Rasmussen, Gamst Danplant ApS

Jeg tager altid udgangspunkt i dine eller dine medarbejderes behov, for at vi sammen kan finde frem til en løsning, så dine medarbejdere kan sige:

Hos os har vi det godt”.

Har du brug for at vide mere, kan du altid skrive eller ringe til mig. Du kan naturligvis også benytte kontaktformularen nederst på denne side.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Heidi Nytofte

Ring eller skriv

Vil du gerne vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende.

+45 28 93 03 16

[email protected]

Sammen finder vi den rette vej, så du og dine medarbejdere kan sige:

“Hos os har vi det godt”

Mission

Ergonomikonsulenten stræber efter at hjælpe virksomheder og private til en hverdag uden arbejds-relaterede smerter.

Det gør jeg ved hjælp af undervisning og vejledning i ergonomi. Ergonomi er vigtig inden for alle arbejdsområder, og kan omhandle alt lige fra arbejdsstillinger, øvelser, udstyr og indretning.

Min erfaring siger mig, at undervisning og vejledning i ergonomi ikke er nok. Derfor gør jeg også meget ud af undervisning i ændring af vaner/rutiner, behandlende og forebyggende øvelser og praktisk afprøvning, for at du og dine medarbejdere rent faktisk også får implementeret den nye viden, og får gavn af den. En ændring der giver resultater i form af:

  • Gladere medarbejdere
  • Mere effektive medarbejdere
  • Lavere sygefravær
  • Øget produktivitet

Lad vores samarbejde begynde

Kontakt

Ergonomikonsulenten

v/aut. Ergoterapeut Heidi Nytofte
Viby Sjælland
[email protected]
+45 28 93 03 16

Træffetider

Træffes bedst mandag til fredag kl. 8.30-16. Svarer jeg ikke, så læg en besked og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Læs også: Privatlivspolitik