Online Kontor-Yoga

8 ugers online forløb i Kontor-Yoga

Vær med til online kontor-yoga og mærk den kæmpe forskel få øvelser om ugen kan gøre for både din krop og hjerne.

En halv times øvelser med fokus på kontor-kroppen, og mindfullness.

Har du, en af dine kollegaer eller medarbejdere problemer med:

Ondt i kroppen, muskelspændinger i nakken og skuldrene, ondt i musearmen eller spændingshovedpine? Måske endda så meget at det har kostet sygedage?

Nedsat koncentration, og lavt energiniveau sidst på arbejdsdagen, så produtivitet og effektivitet daler og kvaliteten af arbejdet bliver derefter?

Stress-symptomer og manglende overblik over opgaverne, på grund af tidspres?

Så er du kommet til det rette sted.

Hvad er online Kontor-Yoga?

Kontor-Yoga er målrettede øvelser for dig med stillesiddende arbejde og fastlåste arbejdsstillinger foran skærmen.

Det er en god kombination af fysioterapi, yoga og ergonomi, og er tilpasset, så det passer ind i din arbejdsdag.

Det kræver altså ingen omklædning eller måtter på gulvet – alle øvelser foregår stående eller siddende.

Konceptet er, at det skal være let og ligetil, så du får bevæget dig ofte. 

Vi laver øvelser for hele kroppen i den halve time det foregår, hvor du både får løsnet op for de eventuelle muskelspændinger, du har, og forebygget at de kommer igen.

Som ekstra sidegevinst bliver du også guidet gennem nogle åndedræts- og mindfulnessøvelser, der er særdeles effektive mod bl.a. stress.

Vil du gerne prøve online Kontor-Yoga?

Måske tænker du at Online Kontor-Yoga lyder spændende, men at det nu kunne være rart at prøve det, inden din virksomhed skal til at betale for det?

Det har fuld forståelse for, og jeg tilbyder derfor også mulighed for, at du kan FORTRYDE hele eller enkeltstående tilmeldinger til Online Kontor-Yoga forløbet efter den første live-klasse.

Det gør jeg fordi, jeg føler mig overbevist om, at både du og dine medarbejdere bliver lige så begejstrede for Kontor-Yoga, som jeg er. Men skulle det modsatte være tilfældet, skal din virksomhed heller ikke bebyrdes med en unødvendig udgift.

Du kan læse mere i mine handelsbetingelser.

Online Kontor-Yoga

Hvorfor lige præcis Online Kontor-Yoga?

Kontor-Yoga i en online udgave kan blive din favorit løsning, når det kommer til at mindske sygefravær og få glade og produktive medarbejdere.

Der er mange fordele ved at vælge Online Kontor-Yoga:

Det er hurtigt og fleksibelt. Det tager kun en halv time, og kræver ingen omklædning, udstyr eller transport. Du kan udføre øvelserne hvor som helst og når som helst.

Alle kan deltage, uanset funktionsniveau, køn, alder, højde og drøjde, Jeg niveauinddeler mange af øvelserne, så alle kan være med.

Øvelserne er både forebyggende og symptombehandlende, og så er de særligt velegnede til dig med stillesiddende arbejde og fastlåste arbejdsstillinger bag skærmen.

Hvordan foregår Online Kontor-Yoga?

Kort fortalt er Online Kontor-Yoga et forløb over otte uger, hvor du og dine kollegaer deltager i en ugentlig live-klasse med en halv times online undervisning. Der både en session om formiddagen og efter frokost, Det foregår på samme tidspunkt hver uge.

Hvis du en dag ikke har mulighed for at deltage i en af live-klasserne eller bare gerne vil gentage øvelserne, får du hver uge tilsendt en optagelse af ugens session, som du har adgang til indtil den næste live-klasse.

Du har altså med andre ord mulighed for at lave øvelserne lige præcis på det tidspunkt, der passer dig bedst, og lige så mange gange som du har lyst til.

Alle tilmeldte medarbejdere får hver i sær deres eget login-link.

Hvert link er unikt, og kan kun være logget på en enhed ad gangen, så det er vigtigt, at alle tilmeldte har hvert sit log-in.

Så kan de til gengæld deltage, uanset om de er inde på kontoret, arbejder hjemmefra eller endda er på farten (hvis de altså kan finde et sted med plads og ro til det).

Herefter er det bare at logge på, når undervisningen starter.

Undervisningen foregår på en platform, hvor der kun er billede og lyd fra mig, men du må meget gerne skrive i chatten.

Du kan være logget på fra alle typer af enheder, så længe du blot har en internetforbindelse, men jeg anbefaler dog en computer, da det ellers kan være svært at se de øvelser jeg laver.

Du kan altså med andre ord være med, uanset om du er på kontoret, derhjemme eller ude. Du skal blot have lidt plads omkring dig og gerne en stol, da øvelserne foregår både stående og siddende.

Hør hvad andre synes om Online Kontor-Yoga

Hvis du stadig er usikker på om Kontor-Yoga kan fungere for dig, så prøv at læs med her, fra andre der har prøvet det.

Lotte og hendes kollegaer havde først prøvet Kontor-Yoga i forbindelse med, at jeg var inde hos dem for at undervise. De var glade for øvelserne, men da deres kontor ligger for langt væk, til at jeg kan komme til dem på fast ugentlig basis, var Online Kontor-Yoga en kærkommen mulighed.

Online Kontor-Yoga fungerede virkelig godt. Det var let at se, hvordan øvelserne skulle udføres, og du var klar og tydelig i din instruktion. Noget af det bedste var at få sat fokus på, at der er belastede områder, man let overser i hverdagen, for mit eget vedkommende er det nakke, skuldre og arme.

Lotte Skovdal

Eller hvad Elsebeth havde at sige efter at have prøvet Online Kontor-Yoga fra hjemmekontoret:

Online Kontor-Yoga var godt, da vi alle i afdelingen har hjemmearbejdsplads og er online. Jeg fik nogle gode stræk for kroppen og det var godt med en instruktør, da det for mig bevirker, at jeg holder øvelserne længere.

Elsebeth Lauritsen

Online Kontor-Yoga

 Hvornår foregår det?

Du tilmelder dig som sagt et forløb på 8 uger.

Undervisningen ligger på tirsdage hhv. kl. 09.00 og kl. 13.00.

Du har adgang til begge tidspunkter, så du vælger blot det tidspunkt, der passer bedst ind i din kalender fra uge til uge.

Skulle det ske, at du ikke kan være med live, sender jeg en optagelse af dagens undervisning ud til alle tilmeldte medarbejdere. Så kan du altid se (eller gense) optagelsen af undervisningen i den følgende uge.

Hvad koster det?

Otte ugers Online Kontor-Yoga koster 600,- kr. ekskl. moms pr. medarbejder.

Det vil altså sige 75 kr. (ekskl. moms) pr . uge pr, medarrbejder.

For den pris får du altså som sagt både adgang til:

  1. 2 live-klasser med en halv times undervisning i Kontor-Yoga, og
  2. 1 uges adgang til optagelsen af den forgående live-klasse.

Sammenligner du prisen med en halv times massage, og samtidig husker på, at Kontor-Yoga også virker forebyggende, får du altså ret meget for pengene. Er du ikke enig?

Prisen er sat pr. medarbejder og til en pris, så alle kan være med.

Uanset om du har to ansatte eller 100, skal du have mulighed for, at kunne tilbyde Kontor-Yoga til dine medarbejdere. Du betaler også kun for dem, der ønsker at tilmelde sig.

Derudover vil jeg også gøre dig opmærksom på, at du som virksomhed får fradrag for udgiften til sundhedsydelser til dine medarbejdere.

Hvad får du for pengene?

Alle medarbejdere, der har et login, har altså mulighed for at logge på en online enhed 8 tirsdage i streg enten om formiddagen eller efter frokost og deltage i en halv times online live undervisning.

Det er de samme øvelser, der gennemgås både formiddag og eftermiddag, men programmerne er forskellig fra uge til uge.

Live-klassen bliver optaget, og lagt ud senere om tirsdagen, hvor du så har mulighed for se eller gense øvelsesprogrammet.

Du kan altså lave øvelserne hvor som helst og når som helst i løbet af ugen, hvis tirsdagen ikke lige passer ind i kalenderen.

Der bliver sendt motiverende e-mails ud et kvarter før hver live-klasse starter, så der er flest mulige medarbejdere, der er med hver gang (disse kan afmeldes, hvis det ønskes, men jeg anbefaler, at de bibeholdes).

Har du nogen spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har nogen spørgsmål.

Skriv eller ring

hn@ergonomikonsulenten.dk

+45 28 93 03 16

Du kan også vælge at booke en afklarende telefonsamtale med mig, hvis du gerne vil sikre dig at vi begge har tid og ro til samtalen.