Tak for din booking til en afklarende telefonsamtale

Din bekræftelse er på vej til din indbakke nu

For at du får mest ud af vores tid sammen, har jeg samlet lidt information til dig, som du meget gerne må læse inden vores samtale.

Først og fremmest skal vi tale om de udfordringer, I har i din virksomhed. Sammen finder vi så ud af hvilke løsninger, der kan hjælpe jer videre.

Mit hovedfokus er at skabe mere bevægelse i arbejdsdagen, da al nyere forskning viser, at det er det mest effektive våben til at forebygge Muskel- og SkeletBesvær. Med mere bevægelse i arbejdsdagen får du og dine medarbejdere mere energi og en bedre koncentration.

Du kan læse mine ydelser igennem og danne dig et indtryk af, om du kan se din virksomhed i et af mine forløb. Bemærk at jeg tilpasser hver enkelt ydelse, så de målrettes din virksomhed.

Resten tager vi i vores samtale.

?

Workshop

Jeg kommer ud til din arbejdsplads, og hjælper jer godt på vej til at få (endnu) mere bevægelse i arbejdsdagen. En Workshop er en god kombination af undervisning, praktisk afprøvning og en masse gode idé’er I kan vælge og veksle i mellem.

I løbet af workshoppen får I idé’er til hvad I kan gøre her og nu, men også viden om, hvordan I skal arbejde videre efter workshoppen, da nogle løsninger kræver, at I følger op på, hvordan det går. 

Uddannelse af ambassadør for bevægelse

Er din virksomhed allerede godt på vej med gode idé’er til mere bevægelse i arbejdsdagen, men har problemer med at få det implementeret og ikke mindst fastholde medarbejderne i det gode arbejde, så kan en Ambassadør for bevægelse gøre den største forskel for jer.

På mange arbejdspladser er der god mulighed for at bevæge sig, men tilbuddet bliver bare ikke altid benyttet.

En lokal ambassadør sørger for at følge op, fastholde jeres aftaler og motivere jeres medarbejdere, til at fortsætte det gode arbejde, så I bedst opnår jeres ønsker og mål.

Kontor-Yoga

Kontor-yoga er målrettede øvelser for kontorkroppen. Det er en god kombination af fysioterapi, yoga og ergonomi, og er tilpasset, så det passer ind på din arbejdsplads. Det kræver altså ingen omklædning eller måtter på gulvet – alle øvelser foregår stående eller siddende. Konceptet er at det skal være let og ligetil, så du får bevæget dig ofte. 

Kontor-Yoga kan kort sagt være med til at reducere sygefraværet, øge trivslen og effektiviteten, samt forebygge stress og nedslidning, så dine medarbejdere får flere gode år på arbejdsmarkedet. 

Individuel vejledning

Nogle gange er der særlige behov der skal tages hensyn til. Det kan fx være at du:

  • Ikke kan skifte til stående og gående arbejdsopgaver pga. en skade i knæet.
  • Er bekymret for om du kan gøre din skade værre ved fx at lave øvelser.
  • Har problemer med musearm, og har svært ved at udføre dine arbejdsopgaver uden at forværre smerterne.

I disse og lignende tilfælde er det relevant at lave en individuel vejledning, hvor vi kan tage hensyn til eventuelle skader og smerter, se på ændringer i arbejdsopgaver og -rutiner mv.

Hvilken løsning er den rette for din virksomhed, og hvad koster det?

I vores samtale finder vi ud af om en af mine ydelser, er den rette løsning for din virksomhed.

For mig er det vigtigt, at vi finder en løsning, der er holdbar, og giver din virksomhed de resultater I drømmer om. Derfor blliver mine ydelser altid tilpasset din virksomhed, og det er derfor ikke muligt at give en pris på forhånd. Hvis vi finder frem til en løsning, I ønsker at få en pris på, vil jeg, efter vores samtale, udarbejde et tilbud, som jeg sender til dig inden for to arbejdsdage.

Tak fordi at du har læst med

Så er der bare tilbage at sige, at jeg glæder mig rigtigt meget til at tale med dig.

Husk at sende mig svarene på mine to spørgsmål på e-mail, så er vi begge bedst forberedt til vores samtale.

De bedste hilsner

Heidi Nytofte