Online event

Prøv Kontor-Yoga

Online Event: Prøv Kontor-Yoga

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Kender du også til at glemme alt omkring dig, når du er i gang med en opgave?

Måske er du endda lidt under tidspres og har en deadline, du skal overholde?

Og så er det først når skuldrene værker og det strammer i nakken, at du mærker, hvordan du har spændt op, og arbejdet for længe i samme stilling. At du er helt blæst i hovedet og at der stort set ikke er mere “strøm på batterierne”.

Det er hverken godt for din krop, din koncentration eller dit energiniveau.

For at rette op på “skaden” går du måske ned og henter endnu en kop kaffe, og bliver lige kvikket lidt op igen. Hvis det er rigtigt slemt tager du måske også lige en panodil, så du kan holde hovedpinen på afstand resten af eftermiddagen?

Prøv fordelene ved Kontor-Yoga til mit online event

Det behøver heldigvis ikke være sådan…

Du behøver ikke have opbrugt al din energi allerede før frokost,

Du behøver ikke være generet af ømme skuldre eller spændingshovedpine.

Og du behøver heller ikke holde dig kørende på koffein.

Kontor-Yoga er kort sagt målrettede øvelser for kontor-kroppen. Ud over at de virker både behandlende og forebyggende på ømme kontor-muskler, så giver de også din energi et boost.

Med andre ord kan Kontor-Yoga være med til at reducere sygefraværet, øge trivslen og effektiviteten, samt forebygge stress og nedslidning, så dine medarbejdere får flere gode år på arbejdsmarkedet. 

Der er mange fordele ved at prøve et online Kontor-Yoga event:

  • Det er hurtigt og fleksibelt. Det tager kun en halv time og kræver ingen omklædning, udstyr eller transport. Du skal blot logge på en computer på det angivne tidspunkt.
  • Du kan lave øvelserne for dig selv ved din egen computer, eller I kan lave det til et fælles event og booke et mødelokale, hvor I kører det fra computeren over en storskærm.
  • Det er en fælles oplevelse for dine medarbejdere. Alle kan deltage, uanset funktionsniveau, køn, alder, højde og drøjde.
  • Øvelserne er BÅDE forebyggende OG symptombehandlende. 

Kontor-Yoga er korte effektive øvelser, du laver på din kontorplads 

Kontor-Yoga er målrettede øvelser for kontorkroppen. Det er en god kombination af fysioterapi, yoga og ergonomi, og er tilpasset, så det passer ind på din arbejdsplads. Det kræver altså ingen omklædning eller måtter på gulvet – alle øvelser foregår stående eller siddende. Konceptet er, at det skal være let og ligetil, så du får bevæget dig ofte. 

Jeg logger på lidt før undervisningen starter, så du kan tjekke billede og lyd.

Undervisningen varer en halv time, og så er du klar til at arbejde videre med fornyet energi og øget koncentration. I undervisningen kommer vi gennem øvelser for hele kroppen. Øvelser som du også kan tage med dig og efterfølgende udføre, når du har behov for det.  

Kontor-Yoga eventet fokuserer på at forebygge 

Til dette event kommer du i hver undervisningsgang gennem hele kroppen, og jeg fokuserer på at: 

Løsne op og forebygge muskelspændingerne i nakken og skuldrene, der ofte er årsagen til spændingshovedpine.

Udspænde og forebygge musearm og tastaturfingre, så du undgår sygemelding og langtidsvirkningerne heraf.

Forebygge træthed og give dig et energiboost, så du øger din koncentration og effektivitet.

Afspænde og forebygge stress med nogle effektive åndedrætsøvelser og mindfulness.

Øvelser er det mest effektive våben mod ømme kontormuskler 

Forskning viser, at den mest effektive enkeltstående metode til at forebygge smerter i muskler og led er at lave øvelser – både med og uden belastning. 

Jeg underviser online i Kontor-Yoga i en ½ time

Mere præcist går jeg online fredag den 21/6 kl. 11.30. Undervisningen foregår live, men har du ikke mulighed på dette tidspunkt, vil alle tilmeldte efterfølgende modtage en optagelse af sessionen.

I undervisningen får du og dine kollegaer nogle effektive stræk for hele kroppen, men med hovedfokus på kontor-musklerne – altså nakke, skuldre, arme og lænd. Derudover får I også nogle effektive afspændings- og åndedrætsøvelser, så I bliver afstresset og tanket op på energi- og koncentrationskontoen. 

Har du lyst til at prøve online Kontor-Yoga?

Du kan tilmelde dig eventet i online Kontor-Yoga lige her