Individuel rådgivning (udgået)

Jeg tilbyder ikke længere individuel rådgivning til din virksomheds medarbejdere.

Gennem de seneste år har jeg flyttet mere og mere af mit fokus på at fremme bevægelse på arbejdspladsen, frem for individuelle vejledninger af medarbejdernes arbejdsstationer, af den simple årsag, at det er der, jeg kan gøre den største forskel og rent faktisk hjælpe dig og din arbejdsplads, til forebygge smerter og øge effektiviteten og koncentrationen.

Vil du gerne vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din arbejdsplads med mere bevægelse i løbet af arbejdsdagen, er du altid velkommen til at booke en afklarende samtale med mig.

Aktivitet på arbejdspladsen

Vi skal kunne klare mange flere år på arbejdsmarkedet.

Det er rigtigt vigtigt, at du tager vare på dig selv, og hjælper dine medarbejdere til at kunne tage vare på sig selv i arbejdstiden.

Det mest effektive våben til at forebygge smerter og skader i vores muskler og led er ved, at du bevæger dig og laver øvelser. 

?

Derfor er det vigtigt, at flytte fokus fra individuel rådgivning til aktivitet og bevægelse

Vores krop er skabt til bevægelse.

Den er ikke skabt til at sidde fastlåst bag en skærm flere timer i streg.

Når du sidder (eller står, for den sags skyld), spænder du lidt op i dine skuldre og nakke, for at kunne fokusere og ramme de rigtige taster og klikke de rigtige steder med musen.

Det gør du altså uanset om du sidder ergonomisk korrekt eller ej.

For at afhjælpe de skadelige følgevirkninger af de fastlåste arbejdsstillinger, er der kun en effektiv vej frem:

Og det er, at du får bevæget dig og brudt disse fastlåste stillinger.

Der mange små ændringer i jeres arbejdsrutiner I kan ændre på, så I får bevæget jer mere i løbet af arbejdsdagen.

Det kan fx være:

Gående og stående telefonmøder

Hæv dit skrivebord flere gange om dagen (start fx ud med at gøre det to gange om dagen – fx før frokost og når du går hjem)

Indfør aktive pauser med fx øvelser, dagens udfordring eller en gåtur

Nytænk jeres indretning, så der er bedre mulighed for at variere arbejdsstillinger

Benyt alle muligheder for at gå en ekstra gang eller gå lidt længere fx vælg et andet toilet end det der ligger nærmest din plads, gå hen til din kollega med en besked, frem for at sende en mail, tag et mindre glas vand mm.

Individuel rådgivning af Ergonomikonsulenten Heidi Nytofte

Kunne du tænke dig at få mere at vide om hvordan I flytter jeres fokus fra individuel rådgivning til mere aktivitet og bevægelse, så book en afklarende samtale med mig.

Hvis du er i tvivl om, jeg er den rigtige til at hjælpe dig og din virksomhed til at få mere bevægelse ind i arbejdsdagen, så book en afklarende samtale med mig, hvor vi sammen drøfter jeres udfordringer, og hvad jeg kan hjælpe jer med. 

skriv eller ring

hn@ergonomikonsulenten.dk
+45 28 93 03 16