Ergonomikonsulentens ydelser fremmer bevægelse på arbejdspladsen

Jeg hjælper dig og din virksomhed med at sætte fokus på langt mere bevægelse på arbejdspladsen, så jeres trivsel og ikke mindst produktivitet bliver forbedret.

Slut med gammeldags tankegang om ergonomi og korrekte arbejdsstillinger

Det er en gammel myte, at problemer med ømme kontor-muskler, ondt i nakken og spændingshovedpine kan afhjælpes med korrekte arbejdsstillinger. Ergonomi handler ikke kun om at sidde korrekt og have de rigtige arbejdsredskaber. Det vigtigste våben, mod at forebygge og behandle de skavanker der opstår ved kontorarbejdet, er, at sørge for at dine medarbejdere har god mulighed for bevægelse på arbejdspladsen. Det kan fx være i form af nogle målrettede og effektive øvelser, gåture i frokostpausen, og meget andet.

Jeg tilbyder forskellige løsninger til din virksomhed, alt efter hvilket behov I har, for at jeres medarbejdere får bevæget sig mere i løbet af arbejdsdagen.

Ergonomikonsulenten hjælper din virksomhed til mere bevægelse på arbejdspladsen

Workshop med Ergonomikonsulenten

Workshop

Få fornyet jeres viden med undervisning og praktisk afprøvning, der giver jer masser af inspiration, tips og idéer til at skabe mere bevægelse på arbejdspladsen, så I har noget konkret at arbejde videre med.

Uddannelse til ambassadør for bevægelse

Ambassadør for bevægelse

Få uddannet jeres egen ambassadør for bevægelse på jeres arbejdsplads. En ambassadør der sørger for at fastholde jeres medarbejdere i det gode arbejde med bevægelse, være motivator når det hele bliver svært, og et forbillede for øvrige medarbejdere så gejsten holdes ved lige.

Kontor-Yoga med Ergonomikonsulenten

Kontor-Yoga

Få undervisning i effektive øvelser der både virker forebyggende og behandlende på ømme kontor-muskler, spændingshovedpine og musearme, kombineret med mindfulness der afstresser dine medarbejdere og giver fornyet energi.

Hvis du er i tvivl om, jeg er den rigtige til at hjælpe dig og din virksomhed til at få mere bevægelsepå arbejdspladsen, så book en afklarende samtale med mig, hvor vi sammen drøfter jeres udfordringer, og hvad jeg kan hjælpe jer med. 

Du kan få hjælp til mere bevægelse på din arbejdsplads både online og ”InRealLife”

Ergonomikonsulenten kommer ud til din virksomhed og underviser i mere bevægelse på arbejdspladsen, men I har også mulighed for at det foregår online.

Workshoppen foregår i større eller mindre grupper, alt efter jeres behov og muligheder, og det vil oftest være en kombination af undervisning og praktisk afprøvning, fx gennemgang af nogle øvelser, afspænding, indstilling af stole og lignende.

Online workshops om mere bevægelse på arbejdspladsen varer i udgangspunktet 2 timer med små pauser og øvelser indlagt undervejs. Har din virksomhed særlige ønsker, er der også mulighed for særligt tilrettelagte online forløb.

Ergonomikonsulenten afholder med jævne mellemrum gratis webinarer, der handler om hvordan du eller din virksomhed, kan få mere bevægelse ind i arbejdsdagen. Der kommer løbende info her på min hjemmeside, men vil du være en af de første der får informationerne om det, med direkte mulighed for tilmelding, så skriv dig op til mit nyhedsbrev her…

Bevægelse på arbejdspladsen kan også være målrettede øvelser for kontorkroppen med Kontor-Yoga. Dette kan ligeledes foregå på din arbejdsplads eller online, alt efter din virksomheds placering.

Har du medarbejdere der gerne vil stå i spidsen for at forbedre din virksomheds arbejdsmiljø, tilbyder Ergonomikonsulenten undervisningsforløb, hvor disse medarbejdere uddannes til at blive Ambassadører for bevægelse.

Er du stadig i tvivl om, jeg er den rette til at hjælpe dig og din virksomhed til at få mere bevægelse på arbejdspladsen, er du altid velkommen til at booke en helt uforpligtende samtale, hvor vi tager en kort snak over telefonen om jeres ønsker og hvad jeg eventuelt kan tilbyde jer.

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har nogle afklarende spørgsmål