Ergonomikonsulentens ydelser

Jeg hjælper dig og din virksomhed med at sætte fokus på langt mere bevægelse i arbejdsdagen, så jeres trivsel og produktivitet bliver forbedret.

Slut med gammeldags tankegang

Det er en gammel myte, at problemer med ømme kontor-muskler kan afhjælpes med korrekte arbejdsstillinger. Ergonomi handler ikke kun om at sidde korrekt og have de rigtige arbejdsredskaber. Det vigtigste våben mod at forebygge og behandle ømme kontor-muskler er, at sørge for at dine medarbejdere lærer nogle effektive øvelser og har god mulighed for at bevæge sig i løbet af arbejdsdagen.

Jeg tilbyder forskellige løsninger til din virksomhed, alt efter hvilket behov I har, for at jeres medarbejdere får bevæget sig mere i løbet af arbejdsdagen.

?

Ergonomikonsulenten tilbyder

Workshop med Ergonomikonsulenten

Workshop

Få fornyet jeres viden med undervising der giver jer masser af inspiration, tips og idé’er til at skabe mere bevægelse i arbejdsdagen, så I har noget konkret at arbejde videre med.

Uddannelse til ambassadør for bevægelse

Ambassadør for bevægelse

Få uddannet jeres egen ambassadør for bevægelse i jeres virksomhed. En ambassadør der sørger for at fastholde jeres medarbejdere i det gode arbejde med bevægelse, være motivator når det hele bliver svært, og et forbillede for øvrige medarbejdere så gejsten holdes ved lige.

Kontor-Yoga med Ergonomikonsulenten

Kontor-Yoga

Få undervisning i effektive øvelser der både virker forebyggende og behandlende på ømme kontor-muskler, spændingshovedpine og musearme, kombineret med mindfulness der afstresser dine medarbejdere og giver fornyet energi.

Individuel vejledning

Individuel vejledning

Har du en medarbejder med særlige udfordringer, fx smerter eller skader, kan en individuel vejledning i arbejdsstillinger og rutiner være løsningen.

Hvis du er i tvivl om, jeg er den rigtige til at hjælpe dig og din virksomhed til at få mere bevægelse ind i arbejdsdagen, så book en afklarende samtale med mig, hvor vi sammen drøfter jeres udfordringer, og hvad jeg kan hjælpe jer med. 

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har nogle afklarende spørgsmål